Καναδάς: Γυναίκα συνελήφθη επειδή πυροβόλησε παίκτες του Pokemon Go με αεροβόλο

Καναδάς: Γυναίκα συνελήφθη επειδή πυροβόλησε παίκτες του Pokemon Go με αεροβόλο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία Καναδή συνελήφθη το Σάββατο στο Τορόντο επειδή πυροβόλησε παίκτες του Pokemon Go με αεροβόλο, όπως αναφέρει δημοσίευση του Russia Today.

Η 29χρονη γυναίκα φέρεται να εξοργίσθηκε τόσο πολύ με το πλήθος επίδοξων εκπαιδευτών Pokemon, που σύχναζε έξω από την πολυκατοικία της, που αποφάσισε να ανέβει στην ταράτσα και να τους πυροβολήσει με αεροβόλο.

Η αστυνομία απήγγειλε στην νεαρή Καναδή κατηγορίες για ένοπλη επίθεση και οπλοκατοχή για επικίνδυνους σκοπούς.  Η 29χρονη πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, χωρίς, ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

Η γυναίκα συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμά της.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό site «The Star», η αυτόπτης μάρτυς Σάρα Μπάους είπε: «Είδα μερικούς αστυνομικούς και κάποια αυτοκίνητα να έχουν κλείσει τον δρόμο. Οι ειδικές δυνάμεις έσπασαν την πόρτα. Παρατήρησα ότι φορούσε χειροπέδες. Την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα (που βρίσκεται λίγο πιο κάτω στον δρόμο). Νομίζω την ανάγκασαν να περπατήσει», προσέθεσε.

Το περιστατικό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Pokémon Go να βγουν στους δρόμους του Νιούμαρκετ κατά ορδές την Δευτέρα το απόγευμα, αγνοώντας τη ζέστη και συνεχίζοντας υπερήφανα την έρευνα για τους ιαπωνικούς χαρακτήρες καρτούν που έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή