Απήχθη η πεθερά του Μπέρνι Εκλεστοουν

Απήχθη η πεθερά του Μπέρνι Εκλεστοουν

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ. Η πεθερά τού επικεφαλής της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Εκλεστοουν απήχθη στο Σάο Πάολο και οι δράστες ζητούν 36,5 εκατ. δολάρια σε λύτρα, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Η Απαρεσίντα Σουνκ, μητέρα της γυναίκας του Εκλεστοουν, Φαμπιάνα Φλόζι, έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ της Παρασκευής, όπως ανέφεραν η ειδησεογραφική επιθεώρηση Veja και άλλα μέσα στη χώρα. Τα ρεπορτάζ δεν έδιναν περαιτέρω λεπτομέρειες και η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις αναφορές. Ο Εκλεστοουν, του οποίου η περιουσία, σύμφωνα με το περιοδικό Φορμπς, ανέρχεται σε 3,1 δισ. δολάρια είναι ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στον χώρο του αθλητισμού. Παντρεύτηκε τη Φλόζι το 2012, τρία χρόνια αφότου τη συνάντησε για πρώτη φορά στο γκραν πρι της Βραζιλίας.

Ο Εκλεστοουν, ο οποίος είναι σήμερα 85 ετών, χώρισε την πρώην σύζυγό του με την οποία ήταν παντρεμένος 25 χρόνια, τη Σλαβίτσα Ράντιτς, μοντέλο από την Κροατία για να παντρευτεί τη νεαρή Βραζιλιάνα. Το ζευγάρι ζει στην Αγγλία. Οι απαγωγές ήταν κοινή πρακτική στη Βραζιλία πριν από μια δεκαετία, καθώς πολλοί έπεφταν καθημερινά θύματα τέτοιων ενεργειών, συχνά για μικροποσά, μερικές εκατοντάδες δολάρια. Ωστόσο, η σκληρή στάση της αστυνομίας και η δημιουργία ειδικής μονάδας καταπολέμησης των απαγωγών περιόρισαν σημαντικά τέτοιου είδους περιστατικά. Υπενθυμίζεται ότι η Βραζιλία αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων 100 ετών και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή