Αντίστροφη μέτρηση για το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο εκδοτικό γεγονός του καλοκαιριού δεν είναι μυθιστόρημα, ούτε κάποια αυτοβιογραφία. Είναι ένα σενάριο.

«Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» είναι η πολυ-αναμενόμενη συνέχεια της σειράς βιβλίων της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, που μάγεψαν για μια δεκαετία μικρούς και μεγάλους.

Το βιβλίο δεν αποτελεί ένα νέο μυθιστόρημα, αλλά το σενάριο της ομώνυμης θεατρικής παράστασης που ανεβάζει αυλαία στο Λονδίνο στις 30 Ιουλίου.

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου βιβλίου της σειράς, η Βρετανή συγγραφέας επιστρέφει για να μας απορροφήσει άλλη μια φορά στον μαγικό της κόσμο, που αυτή τη φορά έχει ενηλικιωθεί.

Ο Χάρι Πότερ -όπως και οι αναγνώστες του- έχει πλέον μεγαλώσει. 19 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία του περιπέτεια. Είναι παντρεμένος με την Τζίνι, εργάζεται και έχει 3 παιδιά που ετοιμάζονται να φοιτήσουν κι αυτά, σαν τους γονείς τους, στο Χόγκουαρτς.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το βράδυ της 31ης Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Ρόουλινγκ, με τους αναγνώστες παγκοσμίως να ανυπομονούν να ξανανιώσουν παιδιά.

Στην Αμερική οι προετοιμασίες είναι ακόμα πιο έντονες, καθώς το βιβλίο προβλέπεται να σπάσει για άλλη μια φορά τα ρεκόρ πωλήσεων. Ο αμερικάνικος εκδοτικός οίκος Scholastic έχει ήδη τυπώσει 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα για τη Βόρεια Αμερική, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν ήδη από το Σαββατοκύριακο, ενώ πολλά βιβλιοπωλεία διοργανώνουν ολονύχτια πάρτυ για τον εορτασμό της επιστροφής του «παιδιού που έζησε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή