Μία γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Όστιν του Τέξας – βίντεο ντοκουμέντο

Μία γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Όστιν του Τέξας – βίντεο ντοκουμέντο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι τρεις άνθρωποι νοσηλεύονται με τραύματα από σφαίρες έπειτα από επίθεση ενόπλου που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας στο Όστιν, πρωτεύουσα της πολιτείας Τέξας, ανέφεραν μέσω Twitter αξιωματούχοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Η αστυνομία του Όστιν ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter πως σημειώθηκαν ξεχωριστά επεισόδια με πυροβολισμούς στην ίδια περιοχή στο κέντρο της πόλης, προσθέτοντας πως και τα δύο σημεία είναι πλέον ασφαλή. Παρόλα αυτά ο ένοπλος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ενώ όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, ενδέχεται να είναι ένας από τους τραυματίες.

Μία γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Όστιν του Τέξας – βίντεο ντοκουμέντο-1

Φωτογραφία από @doritosr

Οι Υπηρεσίες Ιατρικών Επειγόντων της κομητείας Όστιν-Τράβις ανέφεραν μέσω Twitter πως μία γυναίκα σκοτώθηκε και άλλες δύο γυναίκες και ένας άνδρας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες. Ένα τέταρτο πρόσωπο τραυματίστηκε αλλά αρνήθηκε να λάβει ιατρική θεραπεία, σύμφωνα με ανάρτηση της υπηρεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν άλλες πληροφορίες.

Μία γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες από τους πυροβολισμούς στο Όστιν του Τέξας – βίντεο ντοκουμέντο-2

Φωτογραφία από @doritosr

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ΚXAN μετέδωσε ότι το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το πρωί (10.00 ώρα Ελλάδας) έξω από δημοφιλή μπαρ και κλαμπ στο κέντρο της πόλης.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγονται οι πυροβολισμοί αλλά και οι κραυγές των ανθρώπων που έντρομοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα πυρά του ενόπλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή