Κρεμλίνο: Μέρος σχεδιασμένης συγκάλυψης οι κατηγορίες των Δημοκρατικών

Κρεμλίνο: Μέρος σχεδιασμένης συγκάλυψης οι κατηγορίες των Δημοκρατικών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέρος μίας σχεδιασμένης συγκάλυψης για να αποκρυφτεί το γεγονός ότι η αμερικανική προεκλογική εκστρατεία χειραγωγήθηκε από δυνάμεις στο εσωτερικό της χώρας χαρακτήρισε τις κατηγορίες από την πλευρά των ΗΠΑ, ότι η Μόσχα βρίσκεται πίσω από τις υποκλοπές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δημοκρατικού Κόμματος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον είχε δηλώσει χθες πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες παρεισέφρησαν στους υπολογιστές της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών και κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, για την προσέγγιση του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Τέτοιες ανακοινώσεις της κας. Κλίντον ανήκουν στο είδος της προεκλογικής ρητορικής και δεν εμπεριέχουν τίποτε ενυπόστατο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη Τύπου.

«Σε αυτή την περίπτωση οι Αμερικανοί προσπαθούν να καμουφλάρουν τις δικές τους ραδιουργίες, δαιμονοποιώντας την Ρωσία. Θεωρούμε λάθος αυτήν την τακτική», πρόσθεσε.

Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Κλίντον παράλογες και συναισθηματικές, με έλλειψη στοιχείων, σημειώνοντας πως είναι λάθος να κατηγορείται η Μόσχα για επιλήψιμες πράξεις, χωρίς τη διεξαγωγή έρευνας αυτών των κατηγοριών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή