Δύο νεκροί και 20 αγνοούμενοι από την κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία

Δύο νεκροί και 20 αγνοούμενοι από την κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νεκροί και 20 αγνοούμενοι είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός από την κατάρρευση γέφυρας στην Ινδία, τη στιγμή της διέλευσης δύο λεωφορείων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γέφυρα κατέρρευσε εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και της υπερχείλισης του ποταμού Σαβίτρι με αποτέλεσμα τα δύο λεωφορεία να καταλήξουν μέσα σε αυτόν.

«Ανασύρθηκαν δύο πτώματα. Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε την ταυτότητά τους. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται», δήλωσε ο Σαντζάι Πατίλ, αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

«Τα ρεύματα είναι πολύ ισχυρά, εμποδίζοντάς μας να ξεκινήσουμε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση έρευνας. Αναζητούμε οχήματα και πτώματα σε μια απόσταση περίπου οκτώ χιλιομέτρων», πρόσθεσε ένας δεύτερος τοπικός αξιωματούχος για τη διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, ο Ο. Π. Σινγκ.

Η γέφυρα μήκους 15 μέτρων που διασχίζει τον ποταμό βρίσκεται κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου που συνδέει τη Βομβάη με την τουριστική τοποθεσία Γκόα.

Μέλη σωστικών συνεργείων και δύτες συμμετέχουν στην επιχείρηση εξεύρεσης αγνοουμένων ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει κάποιον από αυτούς.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και ένα ελικόπτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή