Ντουμπάι: Φωτιά σε αεροσκάφος της Emirates μετά από αναγκαστική προσγείωση (βίντεο)

Ντουμπάι: Φωτιά σε αεροσκάφος της Emirates μετά από αναγκαστική προσγείωση (βίντεο)

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πτήση ΕΚ521, ένα αεροσκάφους τύπου Boeing 777 των αερογραμμών Emirates από την Ινδία με προορισμό το Ντουμπάι, προσέκρουσε στο έδαφος μετά από «ατύχημα» κατά την προσγείωσή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το πρωί της Τετάρτης.

Το αεροπλάνο στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα πυκνό σύννεφο καπνού να αναδύεται από την κορυφή του φλεγόμενου αεροπλάνου.

Το γραφείο τύπου της Κυβέρνησης ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ότι οι 282 επιβάτες και τα 18 μέλη του πληρώματος εξήλθαν ασφαλείς από το αεροσκάφος.

Από τις 12:45 τοπική ώρα οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο αναβλήθηκαν. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του αεροδρομίου, η λειτουργία του αεροδρομίου θα επανεκκινήσει κανονικά στις 18:00 τοπική ώρα, δίνοντας προτεραιότητα στα μεγαλύτερα αεροσκάφη.

Η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε μέσω twitter το συμβάν, αναφέροντας ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο ατυχές συμβάν για τη μεγάλη αεροπορική εταιρία, καθώς χθες, Τρίτη, ένα Boeing 777-300 με προορισμό τις Μαλδίβες, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στη Βομβάη «εξαιτίας τεχνικού προβλήματος», όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή