Συνελήφθη ο άνδρας που ήταν κλεισμένος σε εστιατόριο στη Γερμανία

Συνελήφθη ο άνδρας που ήταν κλεισμένος σε εστιατόριο στη Γερμανία

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραυματισμένος άνδρας που είχε κλειστεί σε εστιατόριο στο Σααρμπρίκεν στη νοτιοδυτική Γερμανία, συνελήφθη από την αστυνομία στο κελάρι του κτιρίου, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Ο άνδρας φαίνεται να είναι ψυχολογικά ασταθής, ενώ αντίθετα με τις αρχικές αναφορές ήταν άοπλος. Επίσης, έφερε ελαφρά τραύματα, ενώ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου θα περάσει από ψυχιατρική αξιολόγηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εργάζονταν στο εστιατόριο «Ντουμπρόβνικ», στο κέντρο της πόλης. Ο ίδιος, δεν είχε κάποιες απαιτήσεις, ενώ δεν απείλησε κανέναν. Το περιστατικό αυτό, δεν σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια, τόνισε ο ίδιος αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

Νωρίτερα, η εφημερίδα «Bild» ανέφερε ότι ο άνδρας έτρεξε προς το εστιατόριο «Ντουμπρόβνικ» στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας ότι όσοι ήταν μέσα σε αυτό, έπρεπε να το εγκαταλείψουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή