Στο νησί Μάρθας Βίνγιαρντ ο Ομπάμα για διακοπές

Στο νησί Μάρθας Βίνγιαρντ ο Ομπάμα για διακοπές

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΡΘΑΣ ΒΙΝΓΙΑΡΝΤ. Την 300ή παρτίδα γκολφ της προεδρίας του έπαιξε την Κυριακή ο Μπαράκ Ομπάμα, που παραθερίζει με την οικογένειά του στη νήσο Μάρθας Βίνγιαρντ, ανοικτά της Μασαχουσέτης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρόεδρος ομολόγησε ότι χρειάζεται ακόμη λίγη βοήθεια για να μάθει να χτυπάει την μπάλα έξω από την άμμο, αποκαλύπτοντας ότι το «χάντικάπ» του είναι 13.

Το χάντικαπ του παίκτη σημαίνει πόσα χτυπήματα χρειάζεται επιπλέον για να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Οσο χαμηλότερο το χάντικαπ, τόσο καλύτερος είναι ο παίκτης. «Δεν είμαι άσχετος, αλλά δεν θα εγκατέλειπα και τη δουλειά μου για να παίξω γκολφ επαγγελματικά», είπε ο κ. Ομπάμα, μιλώντας σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Golf Channel.

Πρόκειται για το έβδομο θερινό ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα και της προεδρικής οικογένειας στο θέρετρο του Ατλαντικού.

Εκεί, η προεδρική οικογένεια θα χαλαρώσει με μπάνιο στις παραλίες του νησιού, βόλτες με ποδήλατο, πεζοπορίες και δείπνα με φίλους στα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας Ομπάμα να μην «δίνουν στόχο» κατά τη διάρκεια των θερινών τους διακοπών στο Μάρθας Βίνγιαρντ, αυτό δεν κατέστη πάντα εφικτό.

Το 2014, ο πρόεδρος αναγκάσθηκε να παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις Τύπου, μιλώντας για τις εξελίξεις στο Ιράκ, τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από το Ισλαμικό Κράτος και τις ταραχές που είχαν τότε ξεσπάσει στο Φέργκιουσον του Μιζούρι μεταξύ αστυνομίας και Αφροαμερικανών διαδηλωτών. Η οικογένεια Ομπάμα διαμένει στην κωμόπολη Τσίλμαρκ του νησιού, που βρίσκεται στο απομονωμένο δυτικό του άκρο, αν και ο Λευκός Οίκος δεν αποκάλυψε σε ποιο σπίτι μένει η προεδρική οικογένεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή