Πρόταση γάμου γένους θηλυκού στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Πρόταση γάμου γένους θηλυκού στους Ολυμπιακούς του Ρίο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την Βραζιλιάνα παίκτρια ράγκμπυ Ισαντόρα Σερούγιο, όταν η σύντροφός της -και εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο- Μάρτζορι Ένγια της έκανε πρόταση γάμου στη μέση του γηπέδου.

Η πρόταση έγινε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Αυστραλία, στο ιστορικό στάδιο Ντεοντόρο του Ρίο. 

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια. Η Σερούγιο αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ενώ η Ένγια είναι επικεφαλής των εθελοντών στο στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας.

Η Ένγια μετά το πέρας του αγώνα άρχισε να διασχίζει το κατάμεστο στάδιο, άρπαξε ένα μικρόφωνο και έβγαλε έναν πολύ συγκινητικό λόγο πριν κάνει την πρόταση στη Σερούγιο, εν μέσω χειροκροτήματος από το κοινό που παρακολουθούσε. 

«Ήξερα ότι ο κόσμος του ράγκμπυ είναι καταπληκτικός, και θα μας στήριζε στην κίνησή μας αυτή», είπε η Ένγια στους δημοσιογράφους. «Είναι ο έρωτας της ζωής μου», προσέθεσε συγκινημένη. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει πανικό στο Twitter, που έχει γεμίσει με συγχαρητήρια μηνύματα από όλο τον κόσμο, καθώς και ευχές με καρδιές και ουράνια τόξα, το σύμβολο της LGBT κοινότητας.

Ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών είναι νόμιμος στην Βραζιλία από το 2013. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή