Δεν βρέθηκαν ίχνη πυροβολισμών στο αεροδρόμιο JFK

Δεν βρέθηκαν ίχνη πυροβολισμών στο αεροδρόμιο JFK

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από προκαταρκτική έρευνα που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι ρίχτηκαν πυροβολισμοί χθες, Κυριακή, σ' έναν από τους τερματικούς σταθμούς του, παρά τις πληροφορίες που υπήρξαν νωρίτερα ότι ακούστηκαν πυρά, ανακοίνωσε η αρμόδια για τη λειτουργία του αεροδρομίου υπηρεσία.

Έπειτα από έρευνα στο Τέρμιναλ 8, που είχε εκκενωθεί έπειτα από πληροφορίες για πυροβολισμούς στον χώρο αναχωρήσεων, δεν βρέθηκαν κάλυκες, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η Αερολιμενική Αρχή Νέας Υόρκης και Νιού Τζέρσεϊ.

«Ο τερματικός εκκενώθηκε για λόγους σύνεσης», ανέφερε η υπηρεσία. «Οι ταξιδιώτες πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους αερομεταφορείς», πρόσθεσε.

Βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν από το Τέρμιναλ 8, που χρησιμοποιείται για τις αναχωρήσεις των εταιρειών Air Berlin, Alaska Airlines, American Eagle, American Airlines και Finnair μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή