Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πολ Μάναφορτ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία, παραιτήθηκε, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η παραίτηση του ανακοινώνεται 48 ώρες μόλις μετά τον ανασχηματισμό της ρεπουμπλικανικής ομάδας για την προεδρική εκστρατεία.

Ο Πολ Μάναφορτ διατήρησε τον τίτλο του διευθυντή, αλλά παράλληλα περιθωριοποιήθηκε, καθώς δεν ανελίχθηκε σε θέση με μεγαλύτερες αρμοδιότητες, αφού νέα υπεύθυνη της εκστρατείας διορίσθηκε, η Κελιάν Κόνγουεϊ και γενικός διευθυντής, ο Στιβ Μπάνον.

«Σήμερα το πρωί ο Πολ Μάναφορτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εκστρατεία κι εγώ την αποδέχθηκα», ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωση που εξέδωσε.

«Εκτιμώ πολύ το σπουδαίο έργο του για να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα (…) Ο Πολ είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και του εύχομαι κάθε επιτυχία», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή