Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο

Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ ενός από τα πιο διάσημα και πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι βρετανικές εφημερίδες άφησαν σε δεύτερη μοίρα θέματα όπως η κρίση στη Συρία για να κάνουν χώρο για μια φωτογραφία της Αντζελίνα και του Μπραντ πλαισιωμένη βέβαια από τον απαραίτητο τίτλο.

Πάντως, ένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα προς επίλυση τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους δικηγόρους που θα αναλάβουν την υπόθεση, θα είναι μετά την κατάθεση του διαζυγίου από την Τζολί. η διευθέτηση των οικονομικών θεμάτων.

Με έξι παιδιά, σπίτια στις ΗΠΑ αλλά και τη Γαλλία αλλά και το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τζολί-Πιτ, το ζευγάρι σίγουρα έχει πολλά να μοιράσει. Οπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος Πίτερ Βάλτσερ, σύμφωνα με τη νομοθεσία στην Καλιφόρνια μόνο όσα απέκτησε το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου του θα πρέπει να χωριστούν ισότιμα. Το περιοδικό Forbes υπολογίζει ότι τα έσοδα του ζευγαριού από την έναρξη της σχέσης αγγίζουν τα 555 εκατομμύρια δολάρια με τα κέρδη προ φόρων από τότε που πέρασαν τις βέρες το 2014 να φτάνουν τα 117,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο ή εάν στην περίπτωση υπογραφής του η Τζολί ζητά από το δικαστήριο να εξετάσει την επικύρωσή του ή μη.

Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο-1

 

Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο-2
Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο-3

 

Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο-4
Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ μονοπώλησε τον βρετανικό Τύπο-5

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή