Γύρισαν πλάτη στη Χίλαρι… για μία selfie

Γύρισαν πλάτη στη Χίλαρι… για μία selfie

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν η Χίλαρι Κλίντον ενδέχεται να είναι η επόμενη και πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, τι κι αν συγκεντρώνει όπου πάει τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιοι… τόλμησαν να γυρίσουν την πλάτη τους στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στρέφοντας μάλιστα ακόμη και τα κινητά τους προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Προς στιγμήν πολλοί πίστεψαν πως κάτι πιο ενδιαφέρον τράβηξε την προσοχή του συγκεντρωμένου πλήθους… ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα αργότερα διαψεύστηκαν, καθώς δεν επρόκειτο για ένδειξη αδιαφορίας προς την Χίλαρι Κλίντον αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Γύρισαν πλάτη στη Χίλαρι… για μία selfie-1

Το συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ορλάντο των ΗΠΑ ενώ η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Μπάρμπαρα Κίνεϊ, φωτογράφο στην εκστρατεία της Κλίντον έκανε το twitter να «χτυπήσει κόκκινο».

Τουλάχιστον 8.000 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια σε διάστημα λίγων ωρών, απέδειξαν τελικά πως καμιά φορά ακόμη και η γλώσσα του σώματος μπορεί να στέλνει λάθος μήνυμα.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή