Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών στο Χαλέπι

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και ανταρτών στο Χαλέπι

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται μεταξύ του συριακού στρατού και των συμμάχων του από τη μια πλευρά και των ανταρτών από την άλλη, στη συνοικία των "1070 Διαμερισμάτων" στο ανατολικό Χαλέπι που ελέγχουν οι αντάρτες, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.

Η συνοικία "1070 Διαμερίσματα", της οποίας το όνομα εξηγείται από το γεγονός ότι αποτελείται από οικιστικά συγκροτήματα με 1.070 διαμερίσματα, βρίσκεται δίπλα στη Ραμούσα, τη νότια πύλη του Χαλεπίου. Η κατάληψη της περιοχής αυτής θα επιτρέψει στις κυβερνητικές δυνάμεις να έχουν ευκολότερη πρόσβαση μέσα στην πόλη, ενώ συνεχίζουν την πολιορκία συνοικιών που ελέγχουν οι αντάρτες.

Την ίδια ώρα στη Μόσχα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ δήλωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας έχει ανοικτή πρόσκληση να επισκεφθεί τη Ρωσία, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA.

"Ο Ουαλίντ αλ-Μουάλεμ έχει ανοικτή πρόσκληση για τη Μόσχα, είναι πάντα ευπρόσδεκτος", δήλωσε o Μπογκντάνοφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή