Παρίσι: Λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν με «θύματα» κοσμήματα αξίας 9 εκατ. ευρώ

Παρίσι: Λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν με «θύματα» κοσμήματα αξίας 9 εκατ. ευρώ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ληστείας από μεταμφιεσμένους ενόπλους έπεσε το βράδυ της Κυριακής στο Παρίσι, η δημοφιλής Αμερικανίδα σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης, Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρισκόταν στην πόλη για να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 2.30 τα ξημερώματα τοπική ώρα στο συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων της συνοικίας Μαντλέν, όπου διέμενε με άλλες διασημότητες.

Όπως κατήγγειλε η 35χρονη τηλεπερσόνα, πέντε μασκοφόροι ληστές, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς, εισέβαλαν στο δωμάτιο της και της απέσπασαν κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 9 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή ένα δακτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων, μία κασετίνα με κοσμήματα αξίας 5 εκατομμυρίων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η Καρντάσιαν ανέφερε ότι οι δράστες, που νωρίτερα είχαν ακινητοποιήσει τον νυχτοφύλακα, της έβαλαν το όπλο στον κρόταφο, την έδεσαν και την έκλεισαν στην τουαλέτα.

«Φαίνεται ότι την είχαν δεμένη μέσα στη μπανιέρα», είπε η Βαλερί, μια περαστική που έπαιρνε φωτογραφίες του συγκροτήματος διαμερισμάτων της Μαντλέν πριν πάει στη δουλειά της, ενώ το κτήριο είχε περικυκλωθεί από δημοσιογράφους.

Παρίσι: Λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν με «θύματα» κοσμήματα αξίας 9 εκατ. ευρώ-1

Στη Νέα Υόρκη, ο σύζυγός της Καρντάσιαν, Κένι Γουέστ είχε τραγουδούσε στο φεστιβάλ The Meadows στο Κουίνς, όταν φώναξε στο κοινό: «Λυπάμαι, η συναυλία τελείωσε λόγω ενός έκτακτου οικογενειακού προβλήματος», πριν εξαφανιστεί από τη σκηνή.

Η αστυνομία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι γίνονται τα πάντα για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αμερικανίδα σταρ αν και δήλωσε «πολύ αναστατωμένη», είναι «σώα» και έχει ήδη αναχωρήσει με ιδιωτικό τζετ από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρισκόταν στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram, που έχει 84 εκατομμύρια ακόλουθους, η 35χρονη έφθασε στο Παρίσι πριν από μερικές ημέρες και δεν έχανε την ευκαιρία να αναρτά κάθε τόσο φωτογραφίες με εκκεντρικά ρούχα.

Επίθεση με φιλί στα οπίσθια

Το μήνα αυτό η Κιμ Καρντάσιαν μάλλον υπήρξε… πολύπαθη, καθώς την περασμένη Τετάρτη ο Ουκρανός πρώην δημοσιογράφος, Βιτάλι Σεντιούκ- φημισμένος για τις δημόσιες επιθέσεις του σε διασημότητες- επιχείρησε να της φιλήσει τα οπίσθια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή