Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Αμπάς υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις σήμερα και τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά, δήλωσε ένας γιατρός, αφού ο 81χρονος ηγέτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς οι παλαιστινιακές αρχές να έχουν εκδώσει κάποια ανακοίνωση. Ο Αμπάς αναχώρησε πριν από λίγο από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί για τις εξετάσεις κάνοντας μια χειρονομία χαιρετισμού στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με πλάνα που κατέγραψε η τηλεοπτική υπηρεσία του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.Εδώ και καιρό υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Μαχμούντ Αμπάς υπέφερε από καρδιολογικά προβλήματα, αν και οι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα.

«Ο πρόεδρος νοσηλεύτηκε σήμερα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις ρουτίνας και τον υποβάλαμε σε (καρδιακό) καθετηριασμό. Τα αποτελέσματα δείχνουν φυσιολογικά και θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες δύο ώρες» επισήμανε σε δημοσιογράφους ο Σαΐντ Σαράχνεχ, γιατρός στο νοσοκομείο Istishari στην Ραμάλα της Δυτικής Όχθης.Ο Μαχμούντ Αμπάς παρέστη στην κηδεία του Ισραηλινού πρώην προέδρου Σιμόν Πέρες, που τελέστηκε στην Ιερουσαλήμ την Παρασκευή, και η εξωτερική του εμφάνιση δεν πρόδιδε κάποιο πρόβλημα υγείας. Κατά την τελετή είχε έναν σύντομο διάλογο και αντήλλαξε χειραψία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

(πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή