Μελάνια Τραμπ: «Κουβέντες μεταξύ αγοριών» οι δηλώσεις του συζύγου μου

Μελάνια Τραμπ: «Κουβέντες μεταξύ αγοριών» οι δηλώσεις του συζύγου μου

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε σε συνεντεύξεις που παραχώρησε η Μελάνια Τραμπ, σχολιάζοντας τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τις γυναίκες σε βίντεο του 2005.

Η Τραμπ, η οποία έχει αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας κατά την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, έδωσε τις πρώτες της συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στις 7 Οκτωβρίου το οποίο κλόνισε την προεδρική καμπάνια του Τραμπ.

Μιλώντας στο CNN η Τραμπ έκανε λόγο για κουβέντα μεταξύ αγοριών και πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της παρασύρθηκε από τον δημοσιογράφο για να πει βρώμικα και άσχημα λόγια στη συζήτηση με τον Μπίλι Μπους σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στη συνέντευξη του CNN που μεταδόθηκε χθες το βράδυ η Τραμπ είπε ότι είχε εκπλαγεί γιατί δεν είχε ακούσε ποτέ τον άντρα της να μιλάει έτσι. «Όχι, όχι, γι' αυτό είχα εκπλαγεί, γιατί, όπως είπα, δεν γνωρίζω αυτό το άτομο που μιλάει με τέτοιο τρόπο, ούτε θα έλεγε κάτι τέτοιο σε προσωπικές στιγμές», είπε η Μελάνια Τραμπ.

Σε άλλη συνέντευξη, στο κανάλι Fox News, είπε ότι είχε συγχωρέσει τον σύζυγό της για τις δηλώσεις του στο βίντεο, που αρχικά δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Washington Post. «Εκείνες οι λέξεις, μου φάνηκαν προσβλητικές και δεν ήταν σωστές. Και μου ζήτησε συγγνώμη. Και εγώ (…) δέχθηκα τη συγγνώμη του. Και το ξεπεράσαμε», είπε.

Η Τραμπ είπε στο Fox ότι ο σύζυγός της είχε δεσμευτεί να εκλεγεί σε δημόσιο αξίωμα, παρότι ήταν δύσκολο γιατί είχε συμμετάσχει σε τόσες πολλές εκπομπές και τόσα βίντεο ανά τα χρόνια.

Όταν ερωτήθηκε αν θεωρούσε ότι ήταν δίκαιο να ανασύρουν τα ΜΜΕ ή ο σύζυγός της τις κατηγορίες απιστίας του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, η Μελάνια Τραμπ είπε στην εκπομπή του καναλιού Fox: «Κοιτάξτε, αν ανασύρουν το δικό μου παρελθόν, γιατί όχι;»

Κληθείσα να σχολιάσει τις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από τον σύζυγό της εδώ και δεκαετίες, απάντησε: «Όλες αυτές οι γυναίκες βγαίνουν (στη δημοσιότητα) και υπάρχουν κατηγορίες, αλλά δεν είναι αλήθεια. Γιατί (γίνονται) τώρα; Γιατί τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές;»

Στο μεταξύ, το κανάλι απέλυσε χθες τον δημοσιογράφο που συμμετείχε στην εκπομπή «Today» του NBC και ο οποίος είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα όταν δημοσιοποιήθηκε το βίντεο, γιατί συμμετείχε στη συζήτηση γελώντας ενώ ο Τραμπ περηφανευόταν που παρενοχλούσε γυναίκες και που είχε πει ότι προσπαθεί να «ρίξει μια παντρεμένη».

Ο ίδιος είχε ζητήσει συγγνώμη στις 7 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι ντρέπεται για τη συμπεριφορά του, ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του ανέφερε: «Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τις συζητήσεις που έκανα με τις κόρες μου, και για όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των συναδέλφων μου».

Το 2005, η συνομιλία τους στο βίντεο καταγράφηκε όταν αυτός και ο Τραμπ έφθασαν στο πλατό της εκπομπής φορώντας ανοικτά μικρόφωνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή