Τουρκία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ύποπτος για τρομοκρατική δράση

Τουρκία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά ύποπτος για τρομοκρατική δράση

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός από τα πυρά της τουρκικής αστυνομίας έπεσε ύποπτος για τρομοκρατική δράση, που εκτιμάται ότι προετοίμαζε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο ύποπτος σκοτώθηκε στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, καθώς άνοιξε πυρ μετά το κάλεσμα της αστυνομίας να παραδοθεί, στη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψή του. Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στον ένατο όροφο κτιρίου, στα προάστια της πρωτεύουσας, Άγκυρα.

Οι αρχές στην τουρκική πρωτεύουσα απαγόρευσαν χθες τις δημόσιες συναθροίσεις και τις πορείες μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, μετά την συλλογή και ανάλυση πληροφοριών για την προετοιμασία τρομοκρατικών επιθέσεων στην πόλη, η οποία έχει γίνει στόχος βομβιστικών επιθέσεων στο πρόσφατο παρελθόν.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας, ενώ συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες από την έναρξη της τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, στο πλαίσιο στήριξης των ανταρτών κατά του Ισλαμικού Κράτους, με αντικειμενικό σκοπό την απομάκρυνση των τζιχαντιστών, από τη νότια τουρκική συνοριακή γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή