Εκλεισαν τις προεκλογικές εκστρατείες Κλίντον και Τραμπ – τα μηνύματα προς τους ψηφοφόρους (βίντεο)

Εκλεισαν τις προεκλογικές εκστρατείες Κλίντον και Τραμπ – τα μηνύματα προς τους ψηφοφόρους (βίντεο)

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χίλαρι Κλίντον κάλεσε τους αμερικανούς ψηφοφόρους να επιλέξουν το όραμα για μία «Αμερική γεμάτη ελπίδα, φιλόξενη και γενναιόδωρη», κλείνοντας την τελευταία της προεκλογική συγκέντρωση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της Μπιλ Κλίντον, την κόρη τους Τσέλσι αλλά και την Lady Gaga.

«Οι θεμελιώδεις αξίες μας δοκιμάζονται σε αυτές τις εκλογές, αλλά η πίστη στο μέλλον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή», δήλωσε η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση με την υπόσχεση να ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και να κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Τώρα που τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία η «νέα μου περιπέτεια» είναι να «κάνω την Αμερική ξανά μεγάλη».

Παράλληλα, ομολόγησε ότι σε περίπτωση ήττας «θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη απώλεια ενέργειας, χρόνου και χρημάτων σε ολόκληρη τη ζωή του».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας την αμερικανική σημαία», δήλωσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή