Νίκη με καλό μπάσκετ η ΑΕΚ, ήττα στην Πυλαία για ΠΑΟΚ

Νίκη με καλό μπάσκετ η ΑΕΚ, ήττα στην Πυλαία για ΠΑΟΚ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ επανήλθε στις ευρωπαϊκές νίκες και στον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε (78-58) της ιταλικής Σάσαρι που ήταν σαφώς υποδεέστερη της Μπεσίκτας. Η Ενωση έπαιξε με συγκέντρωση και ήταν επιβλητική από την πρώτη περίοδο, προηγήθηκε 47-26 στο ημίχρονο, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και χωρίς να χαλαρώσει στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, διατήρησε τη διαφορά του σκορ στους 20 πόντους.

ΑΕΚ: Ούκιτς 11 (1), Σάκοτα 10 (2), Βασιλειάδης 8 (2), Μιλόσεβιτς 7 (1), Ντίξον 13 (1), Λαρεντζάκης 2, Φάλκερ 2, Μαυροειδής 10, Σκουλίδας, Ουίλιαμς 15 (3).

ΣΑΣΑΡΙ: Οντομ 17 (1), Λέισι 4, Ντεβέκι, Σακέτι 5 (1), Λιντίκα 10, Σαβάνοβιτς 9, Κάρτερ, Στίπσεβιτς 5 (1), Ολασένι 3, Μονάλντι 5 (1).

Ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποίησε τη νίκη που είχε πετύχει στο Βαρέζε, καθώς υπέστη την ήττα (61-67) από τη γαλλική Βιλερμπάν που ήταν η πρώτη στο κλειστό της Πυλαίας. Το κάκιστο ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων (2/17), αλλά και η αστοχία στα δίποντα (19/55), στέρησαν στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα νίκης από την επίθεσή του, όσο φιλότιμη κι αν ήταν η προσπάθεια των παικτών του στα αμυντικά καθήκοντά τους.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ σημείωσαν, μόλις, ένα καλάθι εντός πεδιάς και το προβάδισμα οκτώ πόντων της Βιλερμπάν, ήταν αρκετό για τη νίκη, παρά τη μείωση του σκορ μέχρι τους τρεις πόντους (59-62 στα 21΄΄).

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 15, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 6 (1), Τέιλορ 6 (1), Μιλιένοβιτς 7, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης, Σίμπερτ, Μπράιαντ 6, Πέινερς 5, Κλάντον 12.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Ντράγκοβιτς 2, Ούτερ 12, Λανγκ 7 (1), Σι 8, Νουά 4, Χοντζ 9 (1), Νέλσον 17, Ουότκινς 8, Μοραντάις.

• O Αρης με περιθώριο μόλις μιας ημέρας μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα μπει ξανά σήμερα στο Αλεξάνδρειο για να παίξει με την Μπάνβιτ (21.00) στην 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και εφόσον νικήσει την τουρκική ομάδα που είναι επίσης αήττητη, θα συγκατοικήσει στην πρώτη θέση του Α΄ ομίλου με τη Μονακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή