Μέι: Οι επιχειρήσεις δεν θέλουν να βρεθούμε στο «χείλος του γκρεμού» μετά το Brexit

Μέι: Οι επιχειρήσεις δεν θέλουν να βρεθούμε στο «χείλος του γκρεμού» μετά το Brexit

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί τις ανησυχίες των εταιριών ότι η Βρετανία θα μπορούσε να βρεθεί στο «χείλος του γκρεμού» μετά τις επίσημες διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο με την ΕΕ και ότι θα απαντήσει τους φόβους αυτούς στις συνομιλίες για το Brexit.

Μιλώντας στη Συνομοσπονδία Βρετανικών Βιομηχανιών (CBI), η Μέι δήλωσε επίσης ότι υπάρχει μια σειρά τρόπων για να βελτιωθεί η εκπροσώπηση των εργαζομένων στις επιχειρήσεις.

Ερωτηθείσα για τις εκκλήσεις των επιχειρήσεων για μια μεταβατική συμφωνία, δήλωσε: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη ρύθμιση που θα λειτουργεί καλύτερα για το Ηνωμένο Βασίλειο και τη ρύθμιση που θα λειτουργεί καλύτερα για τις επιχειρήσεις στη Βρετανία».

«Γνωρίζω ότι θα υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να εξεταστούν και ότι ο κόσμος δεν θέλει το χείλος του γκρεμού, θέλουν να γνωρίζουν με κάποια βεβαιότητα πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα, αυτό θα είναι μέρος της δουλειάς που κάνουμε σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση» τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή