Η Λευκωσία δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί επιστροφής Αιντε

Η Λευκωσία δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί επιστροφής Αιντε

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση από πλευράς Ηνωμένων Εθνών για επιστροφή στην Κύπρο του ειδικού συμβούλου του γγ του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντε, ούτε για πρόθεση τηλεφωνικής επικοινωνίας του Μπαν Κι Μουν με τους δύο ηγέτες απόψε το βράδυ.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, για τις συνομιλίες στην Ελβετία. Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, ο κ. Αναστασιάδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τη στάση του κ. Σουλτς.

Η ενημέρωση του κυπριακού λαού από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα γίνει στις 20:00, με διακαναλική συνέντευξη και όχι με διάγγελμα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Αύριο θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητήσει την κατάσταση στο Κυπριακό, μετά τις ατελέσφορες διαπραγματεύσεις στην Ελβετία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή