Ο Πολ Νάταλ διάδοχος του Φάρατζ στην ηγεσία του UKIP

Ο Πολ Νάταλ διάδοχος του Φάρατζ στην ηγεσία του UKIP

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση του Νάιτζελ Φαρατζ στην ηγεσία του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP αναλαμβάνει ο Πολ Νάταλ, όπως ανακοινώθηκε από το βρετανικό κόμμα.

Ο Νάταλ που έχει εκλεγεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2009, παίρνει τα ηνία και διαδέχεται τον Φάρατζ μετά την παραίτηση του τελευταίου τον περασμένο Ιούνιο, στον απόηχο του δημοψηφίσματος για το Brexit.

Η Νταϊάν Τζειμς που επρόκειτο αρχικά να αντικαταστήσει τον Φάρατζ τον Σεπτέμβριο παραιτήθηκε έπειτα από 18 μέρες και ο Στίβεν Γουλφ που θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για να διαδεχτεί τον Φάρατζ εγκατέλειψε τη μάχη λόγω της κατεπείγουσας εισαγωγής του στο νοσοκομείο έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ μελών του ίδιου κόμματος στο Στρασβούργο.

«Θα οικοδομήσω μια ομάδα ταλέντων από όλες τις πτέρυγες του κόμματος», δήλωσε ο Νουταλ προσθέτοντας ότι «η έκκλησή του για ενότητα είχε τη μεγαλύτερη απήχηση στην ιστορία του κόμματος».

 

 

  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή