Με τον Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε ο Τζέιμς Σταυρίδης

Με τον Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε ο Τζέιμς Σταυρίδης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον ελληνικής καταγωγής ναύαρχο εν αποστρατεία, Τζέιμς Σταυρίδη είχε χθες συνάντηση στον Trump' s Tower ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η συνάντηση, ήδη από την προαναγγελία της, έδωσε τροφή στη φημολογία πως ο πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ μπορεί να είναι ο εκλεκτός του νέου Προέδρου για τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο κ. Σταυρίδης απέφυγε να απαντήσει στην σχετική φημολογία, καθώς μετά το πέρας της συνάντησης, όπως αναφέρει η «Boston Globe» απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Αναφορικά με οποιαδήποτε θέση, γιατί δεν ρωτάτε τους ανθρώπους στους πάνω ορόφους (του Πύργου Τραμπ);». Ο κ. Σταυρίδης είχε σαφή διάθεση για χιούμορ καθώς προσέθεσε: «όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα υπάρχει μια μικρή λίστα, θεώρησα ότι θα είναι μια λίστα με κοντούς ανθρώπους».

Eπί της ουσίας τώρα, όσον αφορά την συνάντηση των δύο ανδρών, ο κ. Σταυρίδης, δήλωσε πως ήταν «μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον Στρατό, την Αμυνα και τον Κόσμο» και πρόσθεσε πως «μιλήσαμε για την χώρα μας, για την ασφάλεια του κυβερνοχώρου, και συνολικά θεωρώ πως ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ λεπτομερής συζήτηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο».

Οι δηλώσεις του κ. Σταυρίδη, όπως τις κατέγραψε η Washington Post

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή