Εκτακτη Σύνοδος Ασφαλείας στην Αγκυρα

Εκτακτη Σύνοδος Ασφαλείας στην Αγκυρα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτη σύνοδος πολιτικών αρχηγών στον απόηχο της μεγάλης βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη λαμβάνει χώρα στην Αγκυρα το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τον τουρκικό τύπο, ο Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ έστειλε προσκλήσεις στους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στην εθνοσυνέλευση για μια έκτακτη σύσκεψη που έχει στο επίκεντρό της την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας».

Οι δυο αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης αποδέχθηκαν ήδη την πρόσκληση του Πρωθυπουργού Γιλντιρίμ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, ώρα 10:30 (ώρα Τουρκίας), στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο. Οι τρεις αρχηγοί θα θέσουν επί τάπητος τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της εθνικής ασφάλειας της Τουρκίας.

Οι συνπροέδροι της τρίτης μεγαλύτερης κοινοβουλευτικής ομάδας παραμένουν φυλακισμένοι και δεν θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην έκτακτη σύσκεψη.

Εν τω μεταξύ, στην Άγκυρα λαμβάνουν χώρα έκτακτες συσκέψεις για την αντιμετώπιση των νέων προβλημάτων που έχουν προκύψει στο πεδίο της ασφάλειας. Ένοπλες Δυνάμεις, αστυνομία και κυβερνητικές υπηρεσίες, σε έκτακτες συσκέψεις μελετούν τις τελευταίες εξελίξεις και επιχειρούν να δημιουργήσουν τον οδικό χάρτη της νέας περιόδου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή