Στο πλευρό της Τουρκίας ο Ακιντζί

Στο πλευρό της Τουρκίας ο Ακιντζί

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μέτωπο της καταπολέμησης της «τρομοκρατίας», ο Μουσταφά Ακιντζί και η ηγεσία του βρίσκονται στο πλευρό της Άγκυρας. Το συγκεκριμένο μήνυμα στέλνει ο κ. Ακιντζί στον Πρόεδρο της Τουρκίας με αφορμή την αιματηρή επίθεση στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα δηλώνει ότι η κοινότητά του βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και μεταβιβάζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στην συνέχεια του  μηνύματός του ο κ. Ακιντζί υπογραμμίζει την σημασία της προσκόλλησης της Τουρκίας στις αρχές και τις αξίες του «ανεπτυγμένου κόσμου» και εκφράζει την άποψη η οποία κυριαρχεί στην τουρκοκυπριακή κοινότητα ότι εκείνες οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω από τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη δεν πρόκειται να πετύχουν τον στόχο τους.  

Πέραν του κ. Ακιντζί και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί της τ/κ κοινότητας εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για το μεγάλο χτύπημα στην Πόλη.

Η «ΤΔΒΚ» έχει κηρύξει ημέρα πένθους για το χτύπημα, γεγονός που αναπαράγεται στον τουρκικό τύπο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «η μικρή πατρίδα κηρύσσει πένθος για το τρομοκρατικό χτύπημα στην μητέρα πατρίδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή