Ξένο δάκτυλο στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης ερευνά η Αγκυρα

Ξένο δάκτυλο στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης ερευνά η Αγκυρα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πίσω από την μεγάλη επίθεση στο Ντολμάμπαχτσε της Πόλης ενδέχεται να κρύβονται ξένες μυστικές υπηρεσίες και κυβερνήσεις.

Σχετικό ανακοινωθέν από το τουρκικό κράτος ήρθε πριν από λίγες ώρες, με την Νομαρχία της Πόλης να κάνει λόγο για εκρηκτική ύλη που παρασκευάστηκε με μεγάλη προσοχή και επαγγελματισμό. Η Νομαρχία της Πόλης σχετίζει αυτή την εξέλιξη με την πιθανή εμπλοκή ξένων κυβερνήσεων στο μεγάλο χτύπημα.

Στην Άγκυρα έχει ήδη σχηματιστεί μια λίστα με τις «ύποπτες» χώρες, οι οποίες ενδέχεται να εμπλέκονται στο νέο αιματοκύλισμα. Ωστόσο, για διπλωματικούς λόγους, αυτή την ώρα η τουρκική πλευρά δεν αναφέρεται σε ονόματα χωρών.

Έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας στην Άγκυρα

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγη ώρα στην τουρκική πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψης ασφάλειας στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός, τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και οι στρατηγοί.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο Χαλέπι και η καταπολέμηση του κουρδικού κινήματος.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή