Εξι συλλήψεις μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη – Κλειστή η αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα

Εξι συλλήψεις μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη – Κλειστή η αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι τουρκικές αρχές μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ από ένοπλο φανατικό που φώναζε συνθήματα για το Χαλέπι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι η μητέρα του δράστη, ο πατέρας του, η αδερφή του και ο θείος του.

Εν τω μεταξύ κλειστή θα παραμείνει σήμερα η αμερικανική πρεσβεία στην Αγκυρα και τα αμερικανικά προξενεία σε Κωνσταντινούπολη και Αδανα, μετά τους πυροβολισμούς έξω από την πρεσβεία στην τουρκική πρωτεύουσα.

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία, από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το Anadolu, ο άντρας πυροβόλησε 8 ή 9 φορές στον αέρα, με όπλο που είχε κρυμμένο στο σακάκι του, πριν από τη σύλληψή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή