Πέθανε η Κάρι Φίσερ – «Πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Αστρων

Πέθανε η Κάρι Φίσερ – «Πριγκίπισσα Λέια» του Πολέμου των Αστρων

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απεβίωσε, την Τρίτη το πρωί, σε ηλικία 60 χρόνων, η Κάρι Φίσερ, γνωστή και ως "πριγκίπισσα Λέια Οργκάνα" στις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας Star Wars ("Μια νέα ελπίδα", "Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται", "Η επιστροφή των Τζεντάι" (A New Hope, The Empire Strikes Back, The Return of Jedi ), καθώς και στο επεισόδιο VII "Η Δύναμη Ξυπνά" (The Force Awakens) που προβλήθηκε πέρυσι στους κινηματογράφους.

Η δημοφιλής ηθοποιός νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με έμφραγμα από την περασμένη εβδομάδα. H Φίσερ επέβαινε σε πτήση από το Λονδίνο με προορισμό το Λος Άντζελες όταν υπέστη έμφραγμα 15 λεπτά πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της αμερικανικής πόλης.

O εκπρόσωπος της οικογένειας εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους της κόρης της Mπίλι Λουρντ.

«Με πολύ βαθιά θλίψη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει πως η πολυαγαπημένη της μητέρα Κάρι Φίσερ πέθανε το πρωί στις 8.55».

«Ο κόσμος την αγαπούσε και μας λείψει πολύ. Ολόκληρη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας».

Πέραν του ‘‘Πολέμου των Άστρων’’ η αξέχαστη αμερικανίδα ηθοποιός είχε υποδυθεί ρόλους σε πολλές ακόμα ταινίες όπως "The Blues Brothers" και "Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι".

Σημειώνεται ότι μητέρα της Φίσερ είναι η ηθοποιός της "χρύσης εποχής του Χόλιγουντ" Ντέμπι Ρέινολντς, 84 χρόνων σήμερα, και πατέρας της ο τραγουδιστής Έντι Φίσερ, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών το 2010.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή