Τηλεφώνημα Τραμπ στην Υπηρεσία Πάρκων

Τηλεφώνημα Τραμπ στην Υπηρεσία Πάρκων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Το Σάββατο, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πάρκων των ΗΠΑ, Μάικλ Ρέινολντς, δέχθηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα. Ηταν ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, την πρώτη ημέρα της προεδρίας του, βρήκε τον χρόνο να ασχοληθεί με ένα φλέγον ζήτημα. Πόσοι ήταν τελικά οι παριστάμενοι στην ορκωμοσία του; Πώς τόλμησε η Υπηρεσία Πάρκων να αναρτήσει στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που έδειχναν ότι το πλήθος ήταν πολύ μικρότερο από αυτό που είχε παραστεί στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα;

Η «Ουάσιγκτον Ποστ» γράφει ότι ο Τραμπ αυτοπροσώπως ζήτησε από τον Ρέινολντς περισσότερες φωτογραφίες, θέλοντας να αποδείξει ότι αυτές που κυκλοφόρησαν ευρέως την προηγούμενη ημέρα ήταν παραπλανητικές. Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πάρκων επιβεβαίωσε προχθές ότι το τηλεφώνημα συνέβη, αλλά αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Ρέινολντς πράγματι έστειλε περισσότερες φωτογραφίες στον Λευκό Οίκο, όπως του ζητήθηκε. Το πιθανότερο είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές δεν άλλαξαν κάτι σε σύγκριση με τις προηγούμενες, αλλιώς ο Ντόναλντ Τραμπ θα είχε σίγουρα φροντίσει να δημοσιευθούν. Μετά την αρχική ανάρτηση των φωτογραφιών που δυσαρέστησαν τον Τραμπ, οι λογαριασμοί της Υπηρεσίας Πάρκων στο Twitter τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή