Τραμπ κατά Κλίντον: «Στημένες» οι εκλογές των Δημοκρατικών

Τραμπ κατά Κλίντον: «Στημένες» οι εκλογές των Δημοκρατικών

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση κατά των Δημοκρατικών εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας το κόμμα άλλη μια φορά για νοθεία, αυτή τη φορά στις εσωκομματικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε πως η κούρσα για την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν «φυσικά» εντελώς νοθευμένη, κατηγορώντας την αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον.

«Ο άνθρωπος του Μπέρνι Σάντερς, όπως και ο ίδιος ο Μπέρνι, δεν είχε, ποτέ, καμία ελπίδα. Η Κλίντον απαιτούσε τον Πέρεζ», ισχυρίστηκε ο Τραμπ.

Η πρώτη αντίδραση του Τραμπ στην εκλογή του Τομ Περέζ είχε έρθει πάλι μέσω Τwitter: «Συγχαρητήρια στον Τομ Περέζ (…) δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για κείνον αλλά και για το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων», σχολίασε ειρωνικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Περέζ επικράτησε του έμπιστου του Μπέρνι Σάντερς, Κιθ έλισον με 235 έναντι 200 ψήφων, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή