Ιταλία: Δεκατριάχρονος σκοτώθηκε επιχειρώντας να βγάλει «σέλφι» με φόντο τρένο εν κινήσει

Ιταλία: Δεκατριάχρονος σκοτώθηκε επιχειρώντας να βγάλει «σέλφι» με φόντο τρένο εν κινήσει

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας δεκατριάχρονος έχασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης τη ζωή του στο Σοβεράτο της Καλαβρίας, ενώ προσπαθούσε να τραβήξει «σέλφι» με φόντο τρένο εν κινήσει, με σκοπό να το αναρτήσει, στη συνέχεια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο έφηβος, όμως, δεν υπολόγισε καλά τις αποστάσεις και παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία. Δυο φίλοι του, οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο κατάφεραν να σωθούν, αλλά απομακρύνθηκαν- πιθανώς λόγω του πανικού- χωρίς να ζητήσουν βοήθεια. Τον συναγερμό σήμανε ο μηχανοδηγός, σε κατάσταση σοκ και με τα δάκρια στα μάτια, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας La Repubblica.

Κατά την πρώτη του κατάθεση, επανέλαβε ότι έκανε ότι μπορούσε για να σταματήσει το τραίνο, αλλά η ταχύτητα ήταν υψηλή και την ίδια στιγμή, η απόσταση που είχε στην διάθεσή του δεν ήταν αρκετή. Στην περιοχή του τραγικού συμβάντος ο φωτισμός είναι περιορισμένος και πιθανότατα, ο άτυχος έφηβος, ενώ προσπαθούσε να ετοιμαστεί για να τραβήξει την φωτογραφία με το κινητό του, δεν αντιλήφθηκε πόσο κοντά ήταν το τρένο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή