Το διαφορετικό πορτρέτο της Μελάνια

Το διαφορετικό πορτρέτο της Μελάνια

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Πρώτης Κυρίας, της Μελάνια Τραμπ. Η φωτογραφία ελήφθη στην Πρώτη Κατοικία, στον Λευκό Οίκο, αναφέρουν αξιωματούχοι, αλλά δεν έγινε γνωστό πότε έγινε η λήψη ή ποιο είναι το όνομα του φωτογράφου.

«Αποτελεί τιμή για μένα ο τίτλος της Πρώτης Κυρίας και προσδοκώ να εργαστώ εκ μέρους όλου του αμερικανικού λαού τα επόμενα χρόνια», ανέφερε η κ. Τραμπ.

Επί του παρόντος, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ζεί με τον δεκάχρονο γιο του ζεύγους, τον Μπάρον, στη Νέα Υόρκη και δεν έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις από την ημέρα που ο σύζυγός της ανέλαβε τα καθήκοντά του. Η κ. Τραμπ και ο γιος της αναμένεται να μετακομίσουν στην Ουάσιγκτον μετά το πέρας του σχολικού έτους. Σύμφωνα με κάποια βιογραφικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, οι προσπάθειες της Πρώτης Κυρίας θα επικεντρωθούν στο πρόβλημα του διαδικτυακού εκφοβισμού των παιδιών.

Η κ. Τραμπ γεννήθηκε στη Σλοβενία και είναι η δεύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που έχει γεννηθεί στο εξωτερικό. Η Λουίζα Ανταμς, γυναίκα του Τζον Κουίνσι Ανταμς, είχε γεννηθεί στο Λονδίνο.

H Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μαύρο μπλέιζερ και ένα μαντίλι στον λαιμό και σε αντίθεση με την αντίστοιχη φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα έχει τα χέρια σταυρωμένα μπροστά της και κοιτάζει απευθείας τον φωτογραφικό φακό.

Συνήθως, η αγαπημένη στάση των πολιτικών προσώπων όταν φωτογραφίζονται είναι να έχουν τα χέρια ανοικτά, καθώς τούτο δίνει την εντύπωση μιας πιο ανοικτής φύσης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η κ. Τραμπ ήθελε να περάσει ένα ξεχωριστό μήνυμα. Τα σταυρωμένα χέρια ενδέχεται να υποκρύπτουν αβεβαιότητες και πολλοί παρατηρούν ότι η Μελάνια Τραμπ μοιάζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είναι απόμακρη όταν βρίσκεται στο πλάι του συζύγου της. Ωστόσο, η επιλογή του μαύρου χρώματος, λένε οι ειδικοί, δείχνει ότι η Μελάνια Τραμπ επιθυμεί να τη λαμβάνουν στα σοβαρά. Επίσης, στα δάχτυλά της φοράει δύο δαχτυλίδια εκ των οποίων ένα διαμάντι 25 καρατιών που της χάρισε ο σύζυγός της κατά τη δέκατη επέτειο του γάμου τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή