Υπό κράτηση πιθανοί συνεργοί του βομβιστή της Αγίας Πετρούπολης

Υπό κράτηση πιθανοί συνεργοί του βομβιστή της Αγίας Πετρούπολης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ρωσικές αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση αριθμό προσώπων τα οποία είναι ύποπτα ως συνεργοί του άνδρα που πραγματοποίησε τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης αυτή την εβδομάδα, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με την πηγή, ελέγχονται οι διασυνδέσεις των κρατουμένων με τον καμικάζι βομβιστή. Το πρακτορείο μετέδωσε επίσης πως η κρατική επιτροπή ερευνών της Ρωσίας έχει βρει στοιχεία στις κατοικίες των υπόπτων για συνέργεια.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι ρωσικές αρχές εξουδετέρωσαν εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε σε κτίριο κατοικιών στην Αγία Πετρούπολη.

Πηγή στις δυνάμεις επιβολής του νόμου δήλωσε στο Reuters ότι οχήματα της πυροσβεστικής μετέβησαν στο συγκεκριμένο κτίριο και ότι οι ένοικοι διαμερισμάτων σε δύο ορόφους απομακρύνθηκαν.

Η πόλη βρίσκεται ακόμη υπό το σοκ της βομβιστικής επίθεσης της Δευτέρας σε συρμό του μετρό από την οποία σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή