Ο Τραμπ εξομολογείται: «Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο»

Ο Τραμπ εξομολογείται: «Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των πρώτων 100 ημερών στον Λευκό Οίκο, φάνηκε να νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή του.

«Αγαπούσα την παλιά ζωή μου. Συνέβαιναν τόσα πράγματα» είπε. «Εδώ έχω περισσότερη δουλειά απ' ότι προηγουμένως. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο εύκολο», ομολόγησε.

Πέντε μήνες μετά τη νίκη του απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, οι προεδρικές εκλογές παραμένουν ακόμη χαραγμένες στη μνήμη του. Εν μέσω της συζήτησης με τους τρεις δημοσιογράφους για τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, σταμάτησε για να τους δώσει αντίγραφα των «τελευταίων δεδομένων», όπως είπε, του εκλογικού χάρτη.

«Να, πάρτε αυτά, είναι ο τελικός χάρτης των αριθμών. Ωραίο δεν είναι; Το κόκκινο (χρώμα) είναι προφανώς εμείς» (σ.σ. το Ρεπουμπλικανικό κόμμα), είπε δείχνοντας τις περιοχές όπου επικράτησε.

Ο Τραμπ, που έλεγε ότι είχε συνηθίσει να μην έχει πολλές ιδιωτικές στιγμές στην «παλιά ζωή» του, εξέφρασε επίσης την έκπληξή του για το πόσο λιγότερες είναι πλέον αυτές οι στιγμές. Και πρόσθεσε ότι ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει να έχει πάντα και παντού μαζί του, σε 24ωρη βάση, σωματοφύλακες της Μυστικής Υπηρεσίας για να τον προστατεύουν.

«Πραγματικά, βρίσκεσαι στο δικό σου μικρό κουκούλι επειδή έχεις τόσο μεγάλη προστασία που δεν μπορείς να πας πουθενά» είπε.

Ο πρόεδρος μετακινείται συνήθως με λιμουζίνα. Δυστυχώς όμως, δεν οδηγεί πια ο ίδιος και όπως αποκάλυψε αυτό είναι κάτι που του λείπει πολύ.

Αρκετά πράγματα πάντως δεν έχουν αλλάξει από την εποχή που κυβερνούσε την επιχειρηματική αυτοκρατορία του από τον 26ο όροφο του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη και τα τηλέφωνα χτυπούσαν διαρκώς.

Συχνά στρέφεται σε φίλους του και σε πρώην συνεργάτες για να του δώσουν συμβουλές ή για να τον εμψυχώσουν. Οι σύμβουλοί του στον Λευκό Οίκο το έχουν αποδεχτεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή