Στην πόλη Τουκέ ψήφισε ο Εμανουέλ Μακρόν

Στην πόλη Τουκέ ψήφισε ο Εμανουέλ Μακρόν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Εμανουέλ Μακρόν, ο υποψήφιος του κινήματος En marche! (Εμπρός), ψήφισε σήμερα το πρωί στην Τουκέ (Πα-ντε-Καλέ), όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 σε εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο της πόλης, όπου είχε τελέσει τον γάμο του το 2007.

Για λόγους ασφαλείας, έφθασε στο δημαρχείο με αυτοκίνητο από την κατοικία του, διανύοντας μια απόσταση περίπου 300 μέτρων.

Με λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα ο Εμανουέλ Μακρόν, 39 ετών, συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μπριζίτ και περιβαλλόταν από πολλούς σωματοφύλακες.

Επευφημήθηκε από μερικές δεκάδες υποστηρικτές του μπροστά από την κατοικία του -ορισμένοι φώναζαν «Μακρόν πρόεδρος»- και στη συνέχεια έξω από το δημαρχείο, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό του.

Στην είσοδο του εκλογικού τμήματος, στον πρώτο όροφο του δημαρχείου, τον Μακρόν υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ντανιέλ Φασκέγ (του κόμματος Οι Ρεπουμπλικάνοι). Χαμογελώντας, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν χειραψία.

Ο υποψήφιος του En marche! έβγαλε επίσης μερικές σέλφι με τους εκλογείς.

Στον πρώτο γύρο τις 23ης Απριλίου ο Μακρόν είχε λάβει περίπου το 30% των ψήφων στην πόλη αυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή