Συνάντηση Αναστασιάδη – Μογκερίνι για το Κυπριακό

Συνάντηση Αναστασιάδη – Μογκερίνι για το Κυπριακό

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόταση του για μια νέα διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη ανέλυσε ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ύπατη αρμοστή της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει σήμερα διμερή συνάντηση με τον βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β', κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι περιφερειακές εξελίξεις, θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό.

Κατά την παραμονή του στο Αμάν και στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο έχει θέμα τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει επαφές με ηγέτες κρατών και κυβερνήσεων.

Αύριο ο κ. Αναστασιάδης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στην οποία θα λάβουν επίσης μέρος ο Πρόεδρος της Αιγύπτου, ο Πρόεδρος της Παλαιστίνης, ο πρωθυπουργός της Γεωργίας, η ύπατη αρμοστής της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και άλλοι.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή