Λήξη συναγερμού στο εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ – Συνελήφθη ένας άνδρας

Λήξη συναγερμού στο εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ – Συνελήφθη ένας άνδρας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η βρετανική αστυνόμια μετά την προσωρινή εκκένωση του εμπορικού κέντρου Arndale στο Μάντσεστερ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δεν υπάρχει καμία ένδειξη μέχρι στιγμής ότι η συγκεκριμένη σύλληψη συνδέεται με την χθεσινή επίθεση στο «Manchester Arena», κατά την οποία 22 άνθρωποιι έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 50 ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 αγνοούμενους.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των νεκρών και τραυματιών βρίσκονται και πολλοί ανήλικοι που είχαν πάει στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με τους γονείς τους.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ακόμη ότι αντιμετώπισε ένα «περιστατικό» στο "Arndale Centre" στο κέντρο του Μάντσεστερ, το οποίο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του λίγη ώρα μετά την εκκένωσή του. 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ισχυρή έκρηξη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πλήθος ανθρώπων έτρεξε  έξω από το εμπορικό κέντρο. 

Λήξη συναγερμού και στο σταθμό λεωφορείων κοντά στο Μπάκιγχαμ

Νωρίτερα, η βρετανική αστυνομία  άνοιξε εκ νέου τον σταθμό λεωφορείων της Βικτόρια και τους δρόμους περιμετρικά έπειτα από την εκκένωσή του που έγινε το πρωί της Δευτέρας εξαιτίας ύποπτου δέματος στην περιοχή.

«Το δέμα στον Σταθμό Λεωφορείων της Βικτόρια ελέγχθηκε και δεν ήταν ύποπτο. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας», αναφέρει στο Twitter η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή