Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Μάικ Ντιούμπκ

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Μάικ Ντιούμπκ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Μάικ Ντιούμπκ, τρεις μήνες μετά την τοποθέτηση του στη συγκεκριμένη θέση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σον Σπάισερ, υπεύθυνος τύπου του Λευκού Οίκου, δήλωσε πως ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του και περισσότερες πληροφορίες γύρω από την παραίτηση θα δοθούν στα μέσα ενημέρωσης εν καιρώ.

Ηδη πάντως, σύμφωνα με το BBC, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανακατατάξεις στην επικοινωνιακή ομάδα του Λευκού Οίκου.

Οι λόγοι παραίτησης του Ντιούμπκ, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ωστόσο, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα η αποχώρηση του έγινε σε καλή κλίμα παρά την κατα το προηγούμενο διάστημα, εμφανή δυσαρέσκεια του Τραμπ ως προς την επικοινωνιακή πολιτική του συγκεκριμένου επιτελείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το BBC, φαίνεται πως ο Τραμπ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ντιούμπκ, στο πρόσωπο του Κόρεϊ Λέουαντοουσκί.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή