Καταιγιστικός Τραμπ: Τέλος με την πολιτική ορθότητα, να πάρουμε «στα σοβαρά» την τρομοκρατία

Καταιγιστικός Τραμπ: Τέλος με την πολιτική ορθότητα, να πάρουμε «στα σοβαρά» την τρομοκρατία

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταιγιστικός ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο επικρίνει στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την πολιτική ορθότητα, τους υποστηρικτές της οπλοκατοχής αλλά και τον Δήμαρχο του Λονδίνου, τονίζοντας ότι πρέπει να πάρουμε «στα σοβαρά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να δουλέψουμε ώστε ο λαός μας να είναι ασφαλής», γράφει σε ανάρτησή του και συνεχίζει «αν δεν φερθούμε έξυπνα, τα πράγματα όλο και θα χειροτερεύουν.

Δηκτικός ήταν και με τον Δήμαρχο του Λονδίνου, Σαντικ Καν, καθώς όπως φαίνεται ο Αμερικανός Πρόεδρος θεώρησε κάπως «μπλαζέ» τις δηλώσεις του μετά τη διπλή επίθεση.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και 48 έχουν τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση και ο Δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!”».

Μερικές ώρες αργότερα, ο κ. Καν, καταδίκασε την «αρρωστημένη επίθεση» που διαπράχθηκε από «δειλούς τρομοκράτες», σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής,  κ. Καν επανήλθε με ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

Ο κ. Καν έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter που βγάζει εσκεμμένα από το συνολικό πλαίσιο τις παρατηρήσεις του με τις οποίες καλούσε τους Λονδρέζους να μην ανησυχούν» από την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύουσας, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το Reuters. 

Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα καταδικάζει την επίθεση που έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, ενώ πολιτικοί αρχηγοί κάνουν λόγο για ωμότητα και φρικαλεόητα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή