Σκληρότερα μέτρα ελέγχου για είσοδο στις ΗΠΑ ζητά ο Τραμπ

Σκληρότερα μέτρα ελέγχου για είσοδο στις ΗΠΑ ζητά ο Τραμπ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προκαλεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με σημερινή του δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου εξέφρασε την επιθυμία να προωθήσει τα σχέδιά του για την επιβολή αυστηρότερης ταξιδιωτικής απαγόρευσης στους πολίτες κάποιων μουσουλμανικών χωρών και στους πρόσφυγες, μετά την επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο βράδυ στο Λονδίνο.

Ο Τραμπ ζητά από τη δικαιοσύνη να αποφανθεί άμεσα για τη νομιμότητά της καλώντας την κυβέρνηση να επιδιώξει μια σκληρότερη εκδοχή.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα έπρεπε να έχει επιμείνει με την αρχική ταξιδιωτική απαγόρευση, όχι την ηπιότερη, πολιτικά ορθή εκδοχή που υπέβαλαν στο Ανώτατο Δικαστήριο», έγραψε σε tweet του ο Τραμπ.

«Σε κάθε περίπτωση, άνθρωποι που θα έρχονται στις ΗΠΑ θα εξετάζονται αυστηρά ώστε να κρατήσουμε τη χώρα μας ασφαλή. Τα δικαστήρια καθυστερούν και ενεργούν πολτικά! », ανέφερε σε άλλο μήνυμά του στο Twitter.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή