Στις 17 οι συλλήψεις για την επίθεση στο Λονδίνο – Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα

Στις 17 οι συλλήψεις για την επίθεση στο Λονδίνο – Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο ακόμη συλλήψεις υπόπτων προχώρησαν σήμερα Πέμπτη, οι βρετανικές αρχές στα ανατολικά του Λονδίνου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στην περιοχή μετά την αιματηρή επίθεση του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο του Λονδίνου πιου άφησε πίσω της οκτώ νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, συνολικά έχουν συλληφθεί 17 άτομα, εκ των οποίων πέντε είναι υπό κράτηση. 

Οι συλλήψεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τις ανακοινώσεις των αρχών για συνέχιση των ερευνών και εφόδων που διεξάγουν από την Κυριακή και είχαν ως απότέλεσμα την σύλληψη ήδη δώδεκα υπόπτων μετά από επιδρομή σε διεύθυνση στο Μπάρκιγνκ του ανατολικού Λονδίνου. 

Ολα τα θύματα της επίθεσης έχουν ταυτοποιηθεί με το βρετανικό BBC να δημοσιεύει και τις φωτογραφίες τους. 

Στις 17 οι συλλήψεις για την επίθεση στο Λονδίνο – Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα-1

Πάνω: η Καναδή Κρισι Αρτσιμπαντι, ο Σεμπάστιαν Μπελανγκερ από την Γαλλία, η Κρίστυ Μποντεν από την Αυστραλία και ο Ισπανός Iνιάθιο Ετσεβερία. Κάτω: ο Γάλλος, Αλεξαντερ Πιγκεαρντ, ο Τζέιμς ΜακΜουλαν από το Χάκνει του Λονδίνου, ο Χαβιέ Τόμας και η επίσης Αυστραλή, Σάρα Ζελενακ. 

Συγκεκριμένα, οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο 39χρονος Ισπανός Iνιάθιο Ετσεβερία (πάνω δεξιά), ο οποίος έσπευσε να χτυπήσει με το σκέιτμπορντ έναν από τους επιτιθέμενους την ώρα που αυτός μαχαίρωνε μια γυναίκα, είναι νεκρός, ενώ το πτώμα του 45χρονου Χαβιέ Τόμας ανέσυραν την Τετάρτη από τον ποταμό Τάμεση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή