Βρετανία: Σύλληψη οπλισμένου άνδρα έξω από το Κοινοβούλιο – Πιθανή σύνδεση με την τρομοκρατία

Βρετανία: Σύλληψη οπλισμένου άνδρα έξω από το Κοινοβούλιο – Πιθανή σύνδεση με την τρομοκρατία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι έξω από το κοινοβούλιο, στο Λονδίνο, όπως μεταδίδει το BBC.

O συλληφθείς φέρεται να έτρεχε, φωνάζοντας, προς μια από τις πύλες του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με μαρτυρία στο πρακτορείο Reuters.

Oι πόρτες του κοινοβουλίου έχουν κλείσει και το περιστατικό διερευνάται από τις αρχές, χωρίς να υπάρχουν ακόμη ενδείξεις για τρομοκρατία.

Εντούτοις, στην έρευνα της υπόθεσης θα συμμετάσχουν και αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία, τονίζοντας ότι το ενδεχόμενο τρομοκρατικού κινήτρου παραμένει ανοιχτό.

«Σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το κίνητρο, έτσι δεν το έχουμε χαρακτηρίσει τρομοκρατικό γεγονός», αναφέρει ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η οποία ωστόσο τόνισε πως η τοποθεσία, οι συνθήκες και τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας.

Με ανάρτησή του στο Twitter, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Evening Standard» αναφέρει ότι υπήρξαν φωνές που έκαναν λόγο για «μαχαίρι», προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα με όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή