«Νίκη» χαρακτήρισε ο Τραμπ την απόφαση περιορισμένης εφαρμογής του διατάγματός του

«Νίκη» χαρακτήρισε ο Τραμπ την απόφαση περιορισμένης εφαρμογής του διατάγματός του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε έμφαση στη νίκη του, μετά την ανακοίνωση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, ότι θα επιτρέψει την περιορισμένη εφαρμογή του διατάγματος του, αλλά και θα ακούσει τα επιχειρήματα της αμερικανικής κυβέρνησης προφορικά, σε ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, σχολιάζει το CNN.

Η απόφαση αναφέρεται στο προεδρικό διάταγμα που είχε υπογράψει ο Τραμπ, για την προσωρινή απαγόρευση της εισόδου ταξιδιωτών και προσφύγων από χώρες με μουσουλμανική πλειοψηφία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ χαρακτήρισε την απόφαση αυτή, ως “μία καθαρή νίκη για την εθνική ασφάλεια.”

Ως πρόεδρος, δεν μπορώ να επιτρέψω την είσοδο στην χώρα μας ανθρώπων που θα μας βλάψουν. Θέλω ανθρώπους που αγαπούν τις ΗΠΑ κι όλους τους πολίτες τους και οποίοι θα δουλεύουν σκληρά και θα είναι παραγωγικοί. Η σημερινή ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, είναι μια καθαρή νίκη για την εθνική μας ασφάλεια,” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή