Συγχαρητήρια Πιτέλα στον Εντι Ράμα

Συγχαρητήρια Πιτέλα στον Εντι Ράμα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγχαρητήρια στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας και τον επικεφαλής του, τον Έντι Ράμα, για την νίκη στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε ο επικεφαλής της πολιτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα.

«Ο αλβανικός λαός έκανε σαφή επιλογή: περισσότερη δικαιοσύνη, περισσότερες μεταρρυθμίσεις και ένα καλύτερο μέλλον. Ένα ευρωπαϊκό μέλλον», δήλωσε ο Τζ. Πιτέλα, προσθέτοντας πως παρότι βρισκόμαστε σε μια εποχή «αυξανόμενου λαϊκισμού και σκεπτικισμού έναντι της Ευρώπης», «ένας φιλοευρωπαίος ηγέτης και ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα θα συνεχίσουν να κυβερνούν τη χώρα».

«Για την Ευρώπη είναι μεγάλη είδηση η επικράτηση σοσιαλιστικής κυβέρνησης που δεσμεύεται για την Ευρώπη, την ισότητα και τις προοδευτικές πολιτικές. Η εκλογή του Έντι Ράμα αποδεικνύει ότι το όνειρο της ΕΕ είναι ακόμα ζωντανό στη χώρα και ότι οι Αλβανοί πολίτες βλέπουν το μέλλον τους στην ΕΕ», καταλήγει ο Ιταλός σοσιαλδημόκρατης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή