Θαλάσσια υπηρεσία εισάγει η Uber στην Κροατία

Θαλάσσια υπηρεσία εισάγει η Uber στην Κροατία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Uber Technologies Inc εισήγαγε μία νέα θαλάσσια υπηρεσία στην Κροατία, συνδέοντας μεταξύ τους διάφορες τουριστικές τοποθεσίες στις ακτές της Αδριατικής.

To UberBOAT, το οποίο επιστρατεύει ταχύπλοα χωρητικότητας μέχρι και 12 ατόμων, έχει ήδη δοκιμαστεί σε ορισμένες τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων η Κωνσταντινούπολη και το Μαϊάμι, θα επεκταθεί και στην Κροατία για ολόκληρη την τουριστική περίοδο του Καλοκαιριού.

Η υπηρεσία αυτή θα είναι προσιτή μέσω της εφαρμογής Uber app και τα ταχύπλοα της θα ξεκινούν από τις πόλεις του Σπλιτ και του Ντουμπρόνβικ στη νότια Αδριατική, καθώς και από το νησί Χβαρ. Ενδεικτικά, το δρομολόγιο Σπλιτ-Χβαρ για μέχρι οκτώ άτομα θα κοστίζει 400 ευρώ.

«Η UberBOAT προσφέρει δύο νέες υπηρεσίες – μεταφορά μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας και του νησιού ή ενοικίαση ταχύπλοου για μισή ή μία μέρα… Δεν θα επιτρέπεται η διανυκτέρευση στο ταχύπλοο ή η ενοικίαση του χώρις ναύτες και καπετάνιο», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή