O Τραμπ ανήρτησε βίντεο όπου… γρονθοκοπεί το CNN

O Τραμπ ανήρτησε βίντεο όπου… γρονθοκοπεί το CNN

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση κατά των «ψευδών» ειδήσεων και του CNN εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ με έναν αρκετά ιδιότυπο τρόπο, καθώς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται να… γρονθοκοπεί έναν άνδρα που φέρει το λογότυπο του καναλιού αντί για πρόσωπο. 

Το βίντεο-παρωδία είχε γυριστεί το 2007, και έδειχνε τον ίδιο να γρονθοκοπεί στο ρινγκ τον Βινς Μακμάν, ιδιοκτήτη και πρόεδρο της επιχείρησης επαγγελματικής πάλης World Wrestling Entertainment.

Όπως τόνισε ένας εκπρόσωπος του καναλιού: «Είναι μια θλιβερή μέρα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βία ενάντια στους ρεπόρτερ. Προφανώς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος δεν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Αντί να ετοιμάζεται στο ταξίδι του στο εξωτερικό, την πρώτη του συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα προβλήματα με τη Βόρεια Κορέα και το νομοσχέδιο για την υγεία, επιδεικνύει εφηβική συμπεριφορά που ευτελίζει το αξίωμά του. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Ώρα να αρχίσει κι αυτός να κάνει τη δική του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή