Ρώμη: Γυναίκα σύρθηκε παγιδευμένη στην πόρτα του μετρό (βίντεο)

Ρώμη: Γυναίκα σύρθηκε παγιδευμένη στην πόρτα του μετρό (βίντεο)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που γυναίκα παγιδεύεται στην πόρτα συρμού στο μετρό της Ρώμης, με αποτέλεσμα να συρθεί ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της αποβάθρας στον σταθμό Τέρμινι.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο, αν και είχε σημειωθεί την Τετάρτη.

Στο βίντεο φαίνεται, αρχικά, ο οδηγός να τρώει στην καμπίνα την ώρα που όσοι επιβάτες περίμεναν μπαίνουν στον συρμό. Την τελευταία στιγμή, η 43χρονη γυναίκα πάει να μπει στο τελευταίο βαγόνι αλλά κάνει ένα βήμα πίσω χωρίς όμως να προλάβει να απομακρυνθεί εγκαίρως και ως εκ τούτου μέρος του σώματός της ή η τσάντα της πιάστηκαν στην πόρτα του βαγονιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν η γυναίκα σύρθηκε στις σήραγγες του μετρό ή εάν ο οδηγός κατάλαβε έγκαιρα τι είχε συμβεί και άνοιξε τις πόρτες. Πάντως το ιταλικό πρακτορείο Ansa μετέδωσε ότι η γυναίκα έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Η Corriere della Sera, η οποία δημοσίευσε και το βίντεο, υποστηρίζει επίσης ότι επιβάτες μέσα στο βαγόνι τράβηξαν το φρένο έκτακτης ανάγκης αλλά ούτε τότε σταμάτησε ο συρμός.

Ο ίδιος ο οδηγός που βρίσκεται υπό έρευνα για τους χειρισμούς του και δέχεται επικρίσεις για το γεγονός ότι έτρωγε εν ώρα βάρδιας δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «είμαι συντετριμμένος για αυτό που συνέβη, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο κοίταξα δύο φορές από τον καθρέφτη δεν ήμουν απρόσεκτος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή