Εναντίον του Μαδούρο οι συνθέτες του «Despacito»

Εναντίον του Μαδούρο οι συνθέτες του «Despacito»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής Λούις Φόνσι και ο συμπατριώτης του ράπερ Ντάντι Γιάνκι καταδίκασαν προχθές την «παράνομη» και «ατυχή» χρήση του τραγουδιού τους «Despacito» από τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο με στόχο την προώθηση των εκλογών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή για τη συντακτική συνέλευση. «Το γεγονός ότι οικειοποιήθηκες παράνομα ένα τραγούδι δεν είναι τίποτε μπροστά στο έγκλημα που διαπράττεις και που έχεις διαπράξει στη Βενεζουέλα», έγραψε ο Ντάντι Γιάνκι στον λογαριασμό του στο Instagram απευθυνόμενος στον Μαδούρο.«Αυτό το δικτατορικό καθεστώς είναι ένα αστείο, όχι μόνο για τους Βενεζουελάνους αδελφούς μου, αλλά επίσης για όλο τον κόσμο. Με αυτό το ατυχές διαφημιστικό κόλπο, συνεχίζετε μόνος σας να καθιστάτε προφανή τα φασιστικά σας ιδανικά», πρόσθεσε ο Πορτορικανός ράπερ. Ο Ντάντι Γιάνκι αναφερόταν στη χρήση από τον Μαδούρο του τραγουδιού «Despacito» με αλλαγμένους τους στίχους.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ζήτησε από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Μεξικού και της Κολομβίας εξηγήσεις σχετικά με τη φερόμενη εμπλοκή τους σε μια συνωμοσία την οποία προετοιμάζει, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η CIA για να τον ανατρέψει. «Ζητώ από τον πρόεδρο Τραμπ να ξεκαθαρίσει τις προσβλητικές, παρεμβατικές δηλώσεις του διευθυντή της CIA, ο οποίος πιστεύει ότι είναι ο κυβερνήτης του κόσμου», δήλωσε ο Μαδούρο στη διάρκεια στρατιωτικής τελετής. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγόρησε τον Μάικ Πομπέο, επικεφαλής της CIA, ότι γνωστοποίησε πως η Ουάσιγκτον «συνεργάζεται άμεσα με τη μεξικανική και την κολομβιανή κυβέρνηση για να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή